fjordmarathon

Aalborg - 26.08.23

Ruterne til Fjordmarathon 2023

Ruter for 2023

Årets hel og halv marathon rute i 2023 er DAF-opmålt og bliver en lettere kuperet omgang, hvor man vil komme til at opleve den smukke fjord, byen og noget af landet. Ruten kommer til at byde på forskelligt underlag fra grussti til græs til asfalt, så tag de stabile løbe sko på. Der er en masser vejtunneller, som man skal ned og op igennem og selvfølgelig over begge broer – men det meste af ruten er på fortove. Der vil også forekomme en enkelt nedad gående trappe i et naturområde nær Lindholm Høje.  Se ruten nedenfor eller TRYK HER (ps. ruten er opmålt og bekræftet til at være 21,1 km lang, selvom at der står 21,36 i linket)

Årets  10 km rute kommer til at være på fortove og være lettere kuperet. Den følger hel og halvmarathon over limfjordsbroen til Nørresundby, men tager så østpå langs fjorden til Lindholm Strandpark, før den går over Kulturbroen og hjem til og rundt om Vestre Fjordpark. Se ruten nedenfor eller TRYK HER

Årets 5 km rute  kommer til at være på fortove og være lettere kuperet og følger halvmarathon indtil Vestre Havnepromonade, hvor den så drejer til venstre og går tilbage mod og rundt om Vestre Fjordpark. 

Årets 3 km rute kommer til at være på fortove og være lettere kuperet og går rundt om Vestre Fjordpark. 

Depoter

Der er 7 depoter på ruten for hel- og halvmarathon og der er 3 depoter på 10 km ruten. De små mørke blå prikker markerer placeringen af depoterne på alle kortene. Der vil være vand, energidrik og frugt ved alle depoterne. Nogle skridt fra depoterne i løberetning kommer nogle affaldsstativer til at stå klar til brugte vandposer, kopper og skræl. 

Startområdet og marathon

Der kommer til at være markeret en løbesti igennem startområdet til marathon-løberne, da nogle af dem kommer igennem startområdet, mens der gøres klar til de andre starter. Derfor skal denne holdes fri.

Omklædning

Der er mulighed for omklædning i Vestre Fjordpark i tidsrummet kl. 08-17 lørdag d. 26 August. Vi foretrækker dog, at I er omklædte hjemmefra.

Toiletter

Det er muligt at bruge toiletterne i Vestre Fjordpark og toiletvognene på eventpladsen. Derudover har vi også placeret toiletvogne halvvejs på 21 km ruten.

Brug af personlig cykel pacer

Vi ser, at der ikke bliver gjort brug af personlig cykel pacer, da der er præmier i løbene. 

Broerne

Kommer senere

Marathonrute
Marathonrute km markeret
10 Km
5 Km
3 Km

Hovedsponsorer

Sponsorer