fjordmarathon

Aalborg - 27.08.22

En løbefest,
hvor alle kan være med

Vi har tilrettelagt tidsplanen for løbet således, at vi har en dag, hvor hele familien og alle kollegaerne kan være med.

Løbet har distancer for alle.

Korteste distance er på 3 km og for hele familien. Dernæst følger distancerne på 5 km, 10 km og 21,1 km svarende til en halv maraton. Længste distance er på 42,2 km, svarende til en hel maraton. Derudover er der 5 km, 10 km og 21,1 km walk.

Så uanset, om du er erfaren løber eller nybegynder, mest til korte eller lange distancer, så har vi lavet en motionsfest, hvor du, din familie, dine venner og kollegaer, kan være med.

For tilskuerne vil der være rigtig meget liv i målområdet, der er i Vestre Fjordpark – så tag badetøjet med. 

INFO omkring Fjordmarathon 2022

Afhentning af startnummer og T-shirt

Det vil være muligt at afhente startnumre fredag d. 26. august 2022 på Toldstrupsgade 14-16 (inde i gården, ved siden af fodboldbanen, nede af trapperne i festlokalet) klokken 14-20 og på eventpladsen fra kl. 8.00. Der er 15 minutters gratis parkering ved Toldstrupsgade. 

Transport og parkering

Du kan nemt tage bussen til Vestre Fjordpark. Søg på rejseplanen.dk.Der er parkering ved Vestre Fjordpark og cyklerne parkeres i sydsiden af Vestre Fjordpark.

Program for dagen

Findes her

Vinderpræmier

Uddeles løbende til de tre hurtigste mænd og kvinder på alle løbedistancer.

Omklædning

Kom gerne omklædt og klar til at løbe i Vestre Fjordpark. Der findes dog enkelte omklædningsrum i Vestre Fjordpark.

Startfeltet
Venligst placer dig i startfeltet i henhold til din forventede sluttid.
Vi skal nok få plads til alle – og du vil få din nettotid, som svarer til din faktiske løbstid. Læs mere længere nede i teksten.

Placer dig efter dit tempo 
Hvis du ønsker at løbe i et langsommere tempo eller gå, så hold til højre. Dermed kan vi hjælpe hinanden med at holde venstre spor fri til forbipasserende hurtigere løbere.

OBS i trafikken

Du løber, du er træt og vil gerne i mål – det kender vi alle 🙂 Men husk der er andre på vejene. Vi har masser af gode frivillige på ruten – men pas på dig selv og andre 🙂

Depoter på ruten
Information kommer snarest muligt

Når du kommer i mål
Efter du har passeret målstregen, bedes du venligst trække frem i målfeltet, så der er plads til alle.

Resultater og diplom
Du får, som løber, din nettotid, hvilket vil sige tiden fra du krydser startstregen, og indtil du løber over mållinjen. Så medmindre du regner med at få en placering blandt de 10 første på distancen, behøver du ikke stille dig forrest i startfeltet for at sikre dig din korrekte tid.

Resultaterne vil være tilgængelige på www.sportstiming.dk senest 1 time efter løbet. Det er også muligt at tilvælge SMS-resultat, hvilket bliver sendt live under løbet.

Diplomet kommer online.

Smil til fotograferne
Vi har stationeret fotografer på ruten og i mål. I ugerne efter eventet vil vi løbende uploade billeder til vores hjemmeside. Følg med på Facebook, hvor vi vil forsøge at opsætte links til alle nye billeder. Like os her, så du kan holde dig opdateret.

Vi glæder os til at se dig lørdag d. 27/8-22 til Aalborg Fjordmarathon 2022!

Venlige hilsner fra
Os fra Fjordmarathon

Hovedsponsorer