Fjordmarathon
Join group on Facebook

Nedtælling til start

uge
0
0
dag
0
0
tim
0
0
min
0
0
sek
0
0
  • Vælg sprog
  • Dansk
  • English

Samarbejds- partnere

  • Nordjyske Bank
  • Certificering
  • 32Gi
  • Setio

21 km

Ruterne finder du nedenfor:

Du får lov til at løbe ad utrolig attraktive og smukke ruter langs med - og over - Limfjorden ad en unik halvmaraton rundstrækning i Aalborg og Nørresundby.

Se rutekort m.m. nedenfor:

Rutekort 21,1 km

 

Kun én rundstrækning - ingen kedelige gentagelser

Alle ruter er internationalt opmålt og godkendt af Dansk Atletik Forbund og er dermed godkendt til at sætte rekorder på.

Ret til ændringer forbeholdes.

 

Rutebeskrivelse 21,1 km

Start og mål på Honnørkajen overfor Aalborghus Slot og ved siden af Utzon Centeret på Aalborgs Havnefront.

Der løbes langs havnefronten mod øst indtil Musikkens Hus. Der drejes til højre ad vejarealet øst om Musikkens Plads, til højre ad Nyhavnsgade, videre ad Slotspladsen og Strandvejen. Til venstre ad Toldbodgade og til højre ad Vesterbro og Limfjordsbroen. Herefter skråt til venstre over til Vesterbrogade og Brotorvet. Til venstre ad gågaden Vestergade og forenden løbes til højre ad Kirkegade og videre ad  Lindholmsvej. Til venstre ad Viaduktvej og lige ud ned til Thistedvej, der krydses i venstre vejside. Der løbes til højre ad Thistedvej hen til venstresving ved Åvej. Der fortsættes lige ud af Lufthavnsstien og til venstre over den lille bro over åen. Ad stisystemet fortsættes ud til Mellem Broerne. Til venstre ad Strandgade og til højre rundt i svinget op på Limfjordsbroen. Efter Limfjordsbroen drejes til højre ad Gammel Strandvej. Strandvejen krydses og der løbes af fortov i nordsiden af Strandvejen hen til C. A. Olesens Gade, hvor der drejes til højre. Forenden drejes til venstre ad Vestre Havnepromenade, fortsættes op ad Ryesgade, gennem Ryesgade parken, og til venstre op ad Suensonsgade og Ny Kastetvej. Forenden af vejen krydses Annebergvej og der svinges til venstre ad Annebergvej efter krydsning, til højre ad Nordvestvej og videre af  Annebergstien. Der fortsættes ad Gammel Åvej og forenden krydses Svalegårdsvej. Der fortsættes til venstre ad Lindskovvej. Forenden drejes til venstre ad Mølholmsvej og videre af stisystemet ind mellem søerne lige over Mølholmsvej ved søen, Langs Fjorden, til venstre ad Mølholmsvej og videre ad Skydebanevej, Til venstre ind ad sti system (før Aalborg Camping), Skydebanevej langs lystbådhavnen og Marina Fjordparken. Videre ad Fjordparkstien og Ralvej. Fortsætte lige ud ad Skudehavnsvej og Vestre Havnepromenade. Til højre ad Vestre Kanalgade, til venstre ad den lille bro ved Nybrogade og til venstre ad Østre Kanalgade. Der fortsættes til højre ad Vestre Havnepromenade og lige ud ad Jomfru Ane Parken og tilbage til Honnørkajen.

 

Link til ruten med mulighed for at zoome

Højdekurve for halvmarathon distancen: